Info

 Helt slut igår kväll men vaknade och var…utvilad. Bästa, bästa känslan. Kroppen redo igen! Kände direkt av ljuset i rummet att det var fint väder ute och mycket riktigt, sol och blå himmel. Resten av familjen sov fortfarande (varav 3/5 i vår säng) men jag lyckades krypa ur täcket utan att väcka någon. Ner till Lidingöloppet en sväng för uppvärmning och sen ner mot Kyrkviken där jag brukar köra mina tröskelpass. Spänsthopp, javisst, och sen dags att kuta iväg. Som vanligt fokus på att hålla just fokus så egentligen var det skitsamma vad det var för väder, hann ändå inte ta in något runtom. Kändes bra i benen men jag tittade inte på klockan. Så lätt att bli styrd av den och tappa fokus på mjölksyrekänslan i benen. Rusade på och sen piip, klar! 20 minuter körde jag, 5,15 km och snittfart på 3:53 varav sista km på 3:46. Tror det är något slags rekord för mig på tröskelpassen, yeay! 5 km på 19:25! Kändes riktigt, riktigt bra!  Kanske var det den utvilade kroppen, köttet eller allt godis igår kväll, eller att jag sprang passet två timmar senare än jag brukar. Eller bara dagsformen. För det har man ju lärt sig vid det här laget, att allt kan man inte styra över själv; kroppen har sina favoritdagar helt klart. I alla fall så fick jag lite hopp om att fixa milen på sub40 någon gång. Efter det nedjogg i det fina vädret och hem till gröt med hallon och jordgubbar. Och kaffe och croissant! På tal om croissanter, vill ni kolla på en rolig reklamfilm som inte alls handlar om löpning och som en fd kollega till mig gjort, klicka här Vill uppmärksamma er på att juicen i glaset kommer från våra egna äpplen. Vilken idyll va? Plocka äpplen i trädgården och göra egen juice. Så oerhört präktigt. Fast jag är nöjd med det för tidigare har vi bara låtit äpplena vara, ingen av oss gillar äppelpaj och jox, någon kanske plockat och käkat ett men annars har de trillat ner och ruttnat till fåglarnas glädje. Men nu är det juicefestival!

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. titti #
  augusti 25, 2012

  Hur lägger du upp dina tröskelpass, på tid eller sträcka? Kör på ”så fort som möjligt” utan att få mjölksyra eller enligt ett bestämt tempo?

  • augusti 25, 2012

   Jag kör på tid men det finns ju olika upplägg för detta. Svårt att förklara exakt hur jag kör men enkelt förklarat hela tiden på gränsen att få syra men bromsa precis innan, sen öka, bromsa osv.

 2. Ida #
  augusti 25, 2012

  Starkt jobbat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS