Info

 Efter jobbet var det bara att ge sig ner i omklädningsrummet igen. Funderar allvarligt på att köpa en dator hem, det är rätt tungt att släpa datorn fram och tillbaka. Alternativt måste jag köpa en större ryggsäck för det är knappt att jag får igen den med allt bråte jag kånkar på. Detta blev premiärturen för mina sprillans nya Lunaracer. Exakt samma modell och färg som tidigare. Jag är väldigt nöjd med dem, allra bäst tycker jag de är på asfalt. Annars vanliga rutten hem, inga utsvävningar då jag hade bråttom för att hämta på dagis. Prick 10 km blev det. Lämnade ryggsäcken hemma innan jag sprang vidare mot dagis. Höll typ på att välta framåt och kände mig lätt som en ärta – det kanske är så man ska springa Marathon; kånka på en skittung rygga 3/4 av loppet, sen ta av den och studsa fram sista milen.  Totalt 31 km idag. Nu ska jag pyssla om kroppen i form av ostbågar, godis etc.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS