Info

 Denna vecka har varit lite svajig vad gäller sömnen. Lite för få timmar pga mycket jobb och tidig löpning för att hinna med allt. Men imorgon är det lördag så det är bara att fräsa på. Idag kort långpass planerat så jag hoppade i kläderna och gav mig iväg direkt.  Sprang genom Värtan. Jag älskar att springa här och gode gud/whatever/whoever, låt det aldrig någonsin bli ett Hammarby Sjöstad av det hela. Sen ut på Djurgården och jag fick sån Londonkänsla i mig; vädret precis sådär lagom Londonvarmt och så en hel del folk ute, springandes, gåendes – med eller utan hund. Här sprang jag runt och kände mig internationell. Tills jag såg den här söta figuren. Han kändes inte lika mycket London.  Sen genom stan mot jobbet. Var lite senare än vanligt och de där tio minuterna gör uppenbarligen en enorm skillnad i morgontrafiken. Gatorna fyllda av stressade cyklister som tror de äger stan (Obs! Det gör ni inte, snart tar vi löpare över!) och föräldrar på väg till dagis. Ett zickzackande utan dess like men jag hade i alla fall tur med alla rödljus, och när jag inte hade det så kutade jag på ändå. Blev exakt en halvmara! 21 km i 4:54-fart.  Och sen kaffe i duschen – vilken bra kombination det är!

Kommentarer

7 kommentarer

Post a comment
 1. anette #
  augusti 24, 2012

  du är grym!! så häftigt. Kan du inte berätta mer hur du tänker kring träningen, lägger du upp den själv eller har du ngn tränare? är det mycket på känsla eller gör du en veckoplan? vill veta allt 🙂

  • augusti 24, 2012

   Hej Anette! Haha, vad snäll du är! Grym vettisjutton men jag kutar på. Jag går hos en kille som heter Pekka Kanerva kanske sådär en gång i månaden, varannan månad. Han säger åt mig hur jag ska lägga upp veckorna på ett ungefär, utifrån vad just jag behöver och självklart just nu med Marathon som mål. Men jag har ingen exakt veckoplan alls och vad gäller distansen så är det jag själv som bestämmer hur mycket jag kör. Det beror på kroppen, humöret, familjen och en massa annat. Hoppas det räcker som svar!

   • Anette #
    augusti 25, 2012

    Stort tack!! Jätteroligt att läsa! Lycka till!!

 2. Ida #
  augusti 24, 2012

  Härligt med morgonlöpning, imponerad över att du klarar så tuffa/långa pass på morgonen! 🙂

  • augusti 24, 2012

   Det gör väl du med Ida, värsta sprintern!

 3. augusti 24, 2012

  Åh, trevligt att höra nån mer som inte vill ha fler Hammarby Sjöstad i Sthlm…det är så skönt att det finns delar som får vara lite fula. Inte sådär artificiellt tillrättalagt jämt.
  Söt snubbe du träffade på dessutom 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS