Info

Dags för lunchpass igen! Idag var det bara jag och Micke som kunde men det är inte så bara. Kilade ner i omklädningsrummet och bytte om, drog på mig skorna som blivit genomblöta efter morgonens regntur. Ahh, härligt. Uppjogg till Karlbergsparken där vi skulle köra våra enkilometersintervaller.  Vi körde igång direkt – mina ben var ju så att säga redan uppvärmda efter morgonens 10 km som bara låg några timmar bort. Micke tog täten som sist. Han är oförskämt bra på att springa fast han nästan bara cyklar. Första varvet gick inte så fort för mig men sedan fick jag upp farten bättre. 3:50 på andra. Alltså, det är inte så fort men det är faktiskt två backar på slingan. Vi körde vidare. Tredje varvet, fjärde och femte – ungefär samma tempo, halkade efter ett par sekunder. Sen bestämde vi oss för att köra en till sista intervall men då halkade jag efter ännu lite mer på farten ner mot 3:56. Totalt 6 x 1 km, bra! Men jag måste köra intervaller lite planare någon dag och se vad jag får för tider.  Jag ser jätteläskig ut på den här bilden, en helt galen blick. Men man blir tydligen sån av enkilometersintervaller. Jaja, sen jogg tillbaka till jobbet och jag hann kasta i mig lite mat. Tänk vad man hinner på en timme om man springer fort.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS