Info

 Gav mig ut på morgonens regngator. Känner mig alltid som en vinnare när jag springer i regn, särskilt när man tänker på hur mycket människor det brukar vara i t-banan när det regnar och hur kvavt det blir med allas blöta kläder. Idag raka spåret till jobbet. Det där lilla kaféet som precis öppnat vid lilla Lidingöbron på Ropstensidan måste jag gå till någon gång. Kan man springa med en kaffe i handen?  Framme vid korsningen Valhallavägen/Odengatan sprang jag förbi en kille som höll på att rota efter något i byxfickan. Mitt i rotande, och precis när jag passerade, råkade det trilla ut en radda kondomer ur hans ficka, som landade mitt på trottoaren. Han blev alldeles röd i ansiktet. Det tyckte jag var lite kul. 10 km blev det och sen framme vid jobbet. Tog upp min exklusiva plånbok, plastpåsen, och lyxade till med en juice och finkaffe.  Den här handdukshögen till höger i bild. Alltså, jag undrar vems det är. De har legat där så länge jag kan minnas. Detsamma gäller plastpåsen till vänster i bild. Hallå?

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Leif #
  augusti 23, 2012

  Man får bra pannben av att springa i regnet. Jag hoppas lite på att det ska regna under mitt intervallpass ikväll. Bara för att göra allting lite jävligare liksom.
  Jag fick hjärnsläpp i går och anmälde mig till Sthlm Halvmaraton. Det blir min andra halvmara någonsin och jag är redan kallsvettig. Vi kanske ses där nånstans i folkhavet. 🙂

  • augusti 23, 2012

   Det ser ju lovande ut med regnet för dig. Finns inget skönare än att komma hem efter ett regnpass, man är oövervinnelig! Aha, halvmaran där för dig, vad kul! Jag är anmäld men lutar starkt åt att inte köra då det bara är två veckor innan Berlin. Men kan inte bestämma mig riktigt…

   • Leif #
    augusti 23, 2012

    Klart du ska springa. Se det som ett långpass med sällskap av 16 000 per om du inte vill maxa. 🙂 Och en halvmara ett par veckor innan en mara är ett bra sätt att ladda upp. Jag kör t.ex. Sicklaloppet helgen innan.

   • augusti 24, 2012

    Jo i för sig. Men jag har svårt att inte sätta in full tävlingshets och är rädd för att dra på mig en skada…men det vore kul…det blir nog att jag kutar till slut. Roligt att du ska springa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS