Info

 På med New York-tröjan och iväg mot jobbet, idag en extrasväng planerad. Sprang längs Värtan och sedan förbi ambassaderna. Kände mig som en smöris när jag passerade amerikanska ambassaden med New York-tröja på mig. Fint var det. Speciellt snabbt gick det inte men det var inte heller tanken. Tycker också det tar ett par km innan muskler och leder ens vaknat till liv på morgonen och jag ser de här passen mer som skönt kilometersamlande. 17 km blev det och sen dusch på jobbet. Packade ner ombyteskläderna igår kväll och då kändes paljettröjan som en bra idé. Kändes lite väl nyårsvintrigt på morgonen. 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS