Info

Idag vila från löpningen. Jag brukar vanligtvis ta vilodag dagen efter mina långpass men på sista tiden har jag ibland ändå kutat ett pass, fast då mer i form av en återhämtningsjogg. Idag har jag dock haft en liten känning i min vänstra fot efter gårdagens ganska intensiva långpass så kroppen är nog nöjd med vila. Istället drog jag ut bollen och körde styrka i trädgården. Lite kyligt i luften, man märker att september är på väg. September är för övrigt, enligt mig, bästa springmånaden.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. Peter #
  augusti 21, 2012

  Det är verkligen imponerande träningsmängder du verkar tåla.
  Vad är din bakgrund och historik vad gäller löpning och har du varit skadad någon gång?
  Registrerar du träningen någonstans? Funbeat, jogg, endomondo…?

  • augusti 21, 2012

   Hej Peter! Jag spelade basket som ung och sprang en hel del då, på somrar och så. När jag slutade med basketen i 18-årsåldern fortsatte jag springa, men det är först för ett år sen som det blivit mer intensivt och liksom ”på riktigt”. Nä, jag kör bara en old school anteckningsbok där jag skriver upp alla pass…lite hemligt sådär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS