Info

 Efter lång frukost startade jag och Febe dagen med att balsamfärga håren. Jäklans vad nöjda vi blev! Efter det blev det bad i Kottlasjön och sen tur in till söder – igen. Mycket häng där på sistone, känns som ett typiskt hösttecken för då brukar vi bli sugna på att dra dit.  Där åt vi lunch, drack juice och åt bullar. Och sen när vi skulle gå så träffade vi först Kalle och Lisa med lilla Inez på gatan. Vi stod och pratade en stund och då dök även Johan och Rebecka upp med lille Bill. Och som inte det vore nog kom Daniel Liljas spatserandes med lilla Rakel i barnvagn! Ungefär som i en film där regissören bara ”Ok, nu kommer det andra paret med barnvagn gående och… nu! Där går sista killen med barnvagnen in för att hälsa.”. Mycket trevligt hur som helst! Sen bytte jag om i omklädningsrummet (bilen) för att kuta hem och värma upp söders gator till alla som ska springa Midnattsloppet ikväll. En km uppvärmning för att ta mig fram till Slussen. Sen ökade jag tempot. Ett väldans zickzackande längs Skeppsbron och Strandvägen. Jag anser mig numera vara ungefär lika snabb (ungefär) som en cyklist så jag lägger mig i cykelbanan så fort det finns möjlighet. Höll bra halvmarafart i 6 km (4:13/km) och sista fyra kilometrarna höll jag 4:33-tempo.  För den som undrar så är det exakt 11,59 km från Björns Trädgård till vårt hus på Lidingö. Jo, just det. Var bara tvungen att köpa tre hårband till. Och kolor på Pärlans!

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Leif #
    augusti 20, 2012

    Apropå Midnattsloppet – jag lyckades persa på 41:49! Du kan fatta att sub40 på Hässelbyloppet kommer vara en barnlek, jag ska fanimig hjula in i mål. 🙂

    • augusti 20, 2012

      Snyggt, grattis! Ja Hässelbyloppet, då jävlar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS