Info

 

Jorå, idag var det dags. Första lunchpasset tillsammans med mina jobbkompisar Lennart och Micke. Vi kutade ner till löparslingorna i Karlberg, perfekt nära vårt jobb. På schemat stod det 1-kilometersintervaller. Angst. Kanske det jag ogillar mest och också länge sen jag körde det. Kroppen fortfarande lite trött efter gårdagens tröskelpass men vad sjutton, som Micke skrev i mailet när jag upplyste honom om detta: ”Omfamna smärtan.” Så jag tänkte, jag får väl ta och göra det. Ganska kort uppvärmning och sen drog vi igång. Bra bana för intervaller; dels skönt underlag och så två små backar. Men om man vill köra intervaller på kortast möjliga tid för att få upp självförtroendet så är detta inte rätta banan. Hur som. Vi körde! Micke tog täten, Lennart därefter och jag sist. Jag borde nog egentligen inte brytt mig om dem utan kört efter eget huvud. Men det är ju omöjligt, tävlingslusten sätter fart i en och bra med sporre. Men jag får erkänna att det var lite snabbare än jag. På varje intervall kom Micke först i mål, ca 20 meter innan Lennart, och sen kom jag – 20 meter efter Lennart. Ca 2 minuters vila mellan varje intervall. Dumt nog glömde jag stänga av klockan på en vila men tror mitt snitt låg runt 3:50-3:55/km. Men kom ihåg, det var kuperat!

 

Här ser ni blixtarna i närbild. Ska tilläggas att Micke är värsta cykelkillen. Lennart och jag konstaterade att han borde börja med duathlon. Sen joggade vi i alla fall tillbaka till jobbet för snabb dusch och ännu snabbare matintag. Kort och gott ett mycket bra pass och lyxigt att ha två så snabba herrar att kuta med. Jag får ännu en gång erkänna att det är kul att springa med andra.

Visst ser det tufft ut att springa såhär i garaget?

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS