Info

 

Fredagslöpning hem efter jobbet. Nu kändes det i benen att de var trötta efter intervallerna. När jag skulle byta om insåg jag att jag inte hade några strumpor för Olle hade åkt hem med alla mina väskor och gamla svettiga kläder. Men! Micke var kvar och lånade så snällt ut sina strumpor. Lite svettiga efter vårt löppass men tusen gånger bättre än att få skavsår. Fick veta att de var ett par äkta cykelstrumpor, det ni!

 

Ja, sen kutade jag hemåt. Tog en extrasväng runt Gärdet, sprang en bit av Stockholm Marathon-banan men åt motsatt håll och tänkte på hur mycket minnen jag har av loppet. Fragment som liksom dyker upp ett efter ett, som att huvudet spar på dem och portionerar ut dem över tiden. När jag började springa Tegeluddsvägen mot Lidingö så körde en stor Ben & Jerry´s-glassbil förbi mig och jag blev vansinnigt sugen på glass. Tro det eller ej men när jag precis kommit över Lidingöbron så kom ytterligare en Ben & Jerry´s-lastbil farandes. Som ett skämt! Vet inte om jag såg i syne men jag tyckte att han som körde höll en stor strutglass i handen!

 

Vi hade tyvärr ingen glass hemma men jag gjorde en islatte direkt när jag kom innanför dörren. Den satt fint efter 16 km i 4:50-tempo. Och nu: kött, bearnaisås, klyftpotatis, smågodis – rubbet! Yeay!

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Caroline #
    augusti 18, 2012

    Hej, förlåt att jag är lite O/T, men vilken typ av (jättefin!) katt är det du har?

    • augusti 18, 2012

      Det är en Devon Rex! Världens bästa (tycker jag) katt. Ser ut som ett litet får och är väldigt roliga och sällskapliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS