Info

Åhh… klockan ringde så tidigt idag. Men det går inte att trycka på snooze när man har bestämt träff. Tassade upp och klädde på mig. Sen sprang jag ner mot Lidingöloppet där jag tog en kort uppvärmningssväng, vände tillbaka och sprang till Lidingö Tennisklubb. Där skulle Nils och jag mötas uppvärmda och redo kl 06.00. Inte för att spela tennis utan för att köra ett gammalt hederligt tröskelpass. Nils var proffsigt i tid. Vi har börjat få lite rutin på det här nu. Vi körde våra spänsthopp och sen bang! Iväg. Jag kan inte låta bli att tycka det är så märkligt med kroppen. Dagar då jag trott att jag ska ha kraft har ofta känts sämre och idag var jag riktigt trött då det varit intensiva dagar efter semestern. Men ändå så ställde benen upp och pinnande på riktigt bra. Svårt att veta om det bara var en bra dag eller ett litet framsteg. Spelar inte så stor roll. Sen kort nedvärmning och lite prat om att springa och psyket. Vi konstaterade att det är rätt krävande att träna inför långa lopp som marathon och Lidingöloppet, ja om man vill springa någorlunda snabbt. Hårt – men kul.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS