Info

Men oj sån missvisande bild det här egentligen är. Här står jag och ser harmonisk ut, som att jag har all tid i världen. Det har jag sannerligen inte. Mycket, mycket att göra på jobbet och var redan sen till dagis- och fritidshämtningen. Skulle precis springa iväg från jobbet då det ringde så jag fick knöla upp telefonen ur ryggsäcken. Det var Olle som sa att fritids imorse påmint om att de stänger 16.00 idag. Ok? Nä, inte helt ok när jag kollade på klockan. Det blev därmed en oerhörd racerfart från jobbet och ursäkta mig alla ni fotisar, cyklister och bilister för min mordiska uppsyn längs Odengatan och Valhallvägen. En svettig kamp mot klockan men efter 10 km sladdade jag in utanför fritids – prick klockan 15.59! Dessutom med en tung ryggsäck med dator och kläder i på ryggen. Blev så nyfiken på vad klumpen egentligen vägde så jag var tvungen att kolla när jag kom hem.

 

4368 gram. Inte konstigt man blev lite svettig. Bra där ryggen.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. augusti 15, 2012

  Bra jobbat Tove, kanske bra med den där extra pressen. Bara tanken på hur barnen står där, sist kvar med en sur dagisfröken (i ens egen fantasi) skulle ju få en att springa i världsrekordfart:)
  Men skumpar inte den där ryggan något enormt när du t o m har klämt ner en dator i den?
  Är du f ö nöjd med säcken? Funderar på att införskaffa en och velar mellan Salomon och Osprey.

  • augusti 16, 2012

   Hej Linda! Det gäller att spänna fast ryggan ordentligt och (vilket jag glömde) ha tröja mellan huden och axelbanden. När jag har datorn i så blir det nästan bättre för ju mer fylld desto tightare mot kroppen på något vis. Jag är nöjd med Salomon förutom just skavsåren, jag tycker axelbanden borde vara mjukare och tjockare. Men jag gissar att just detta problem uppkommer med de flesta ryggsäckar. Osprey har jag aldrig testat. Vi hörs!

 2. Leif #
  augusti 16, 2012

  Snyggt jobbat. 🙂 Du ser verkligen ut som en maratonlöpade på den första bilden.

  • augusti 16, 2012

   Jag hörde inte, kan du säga det en gång till?

   • Leif #
    augusti 16, 2012

    Du ser ut som en PROFESSIONELL maratonlöpare!! Låt detta bli ditt mantra.

   • augusti 16, 2012

    Haha, perfekt! Nu hörde jag. Hör av mig om jag behöver få det repeterat igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS