Info

Hann springa en sväng till när jag kom hem. Längs Kyrkviken och ut till Elfvik, snurrade runt där och sen samma väg tillbaka. Jag har insett att jag rent allmänt gillar att springa just samma väg fram och tillbaka. Att liksom se en väg från två håll. Totalt 16 km i 4:54-fart. Vad mer kan sägas? Jo, jag försöker bli av med mitt sockerberoende. Vi hade en kille som var och föreläste på jobbet om mat och hälsa och sånt jox. Jag missade tyvärr det men fick det hela återberättat för mig. Det var tre saker som han sa att man verkligen skulle undvika: chips, smågodis och grillad mat. Aha. För all skit i smågodiset, den dåliga oljan man har till chips och så ja, grillat är ju inte bra. Jättebra info. Bara synd att det är precis det jag gillar (fast ostbågar istället för chips). Innan sommaren var jag rätt duktig och lyckades med att bara äta godis på helgen, det var några riktigt tunga veckor men till slut så kändes det faktiskt ok, faktiskt riktigt bra. Men här i sommar har det helt havererat och det har ”dykt upp” engelsk konfekt och annat färgglatt jox mest hela tiden. Så nu är det nötter i veckorna, knaperiknaperi. Bara tre dagar kvar… (fredag räknas självklart som helg).

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS