Info

Hade planerat helvila idag men när det var dags att ge sig hem och soligt och så fint ute så tänkte jag att nä, det får bli en springtur ändå. Men en lugn sådan så att kroppen ändå får vila mellan gårdagens långpass och morgondagens träning. Märks dock att man är orutinerad med vardagsrutinerna då jag hade glömt gummisnodd. Som tur var satt Lisa kvar på jobbet och kunde låna ut en så jag slapp springa med flaxande man hem. Som vanligt Odengatan fram och där stötte jag ihop med Enis så jag var bara tvungen att stanna några minuter (han springer också, annars hade jag aldrig stannat). Som straff tog jag en extra omväg till Djurgården så totalt blev det 16 km i 4:54-fart.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. augusti 13, 2012

    Är så impad över hur mycket du orkar springa! WOW! Respekt.

    • augusti 14, 2012

      Haha, tack! Just att springa långt är det bästa jag vet. Och så får man hålla tummarna för att man får vara hel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS