Info

På eftermiddagen var det dags. Laddad klocka och tonfisksallad i magen. Bytte om och kände mig lite nervös, som att jag skulle springa ett lopp, haha. Men det är något med just 10 km snabbdistans, det blir liksom genast lite… allvarligt. Och jag insåg att jag inte sprungit 10 km på tid sen Milspåret. Gav mig iväg och värmde upp 2,5 km. Sen stannade jag, startade om klockan – och satte av! Ner till Kyrkviken, förbi busshållplatsen vid Kvarnen, upp förbi Hersby skola, förbi Brandstationen och ut till Stockby där jag sprang en bit på en slinga. Pust, pust, kämpa, kämpa! Efter en bit vände jag om och tog samma väg tillbaka med en extrasväng ut mot Hustegaholm och sen ner till Grönsta för att få ihop mina 10 km. Piip! 41:22! Slog ändå mitt rekord på milen som är 42:12! Tyvärr var inte banan så platt som jag hade hoppats så jag tänker att jag borde kunnat kapa några sekunder till redan idag. Men men, detta var faktiskt träning så jag är nöjd. Sedan 5 km nedjogg. Dagens totala mängd ca 25 km. Ok ändå med tanke på morgonens klocktrassel. Sen lite vila och nektarin i trädgården!

Jag är ensam hemma med barnen här ikväll. Då kan jag älska att äta massa grönsaker. Den här zucchinin har jag tidigare skrivit om. Jag är helt besatt av den. Pröva!

Imorgon blir det långpass. Och ett extra kul och annorlunda sådant eftersom jag ska springa tillsammans med Mirjam som kom 2:a på Visby Halvmarathon. Yeay!

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. augusti 11, 2012

  Haha, också ensam hemma och då blev det även för mig zucchinin till middag – som jag längtat. En liten matanekdot från sommaren: skulle bjuda på denna fantastiska rätt vid en grillmiddag (då vi f ö hade för lite mat). Skär upp den perfekta råvaran, oljar in skivorna och langar över till grillmastern… Och får tillbaka en liten hög med förkolnade skivor… Gästerna fick gå hem hungriga den kvällen:/

 2. augusti 12, 2012

  Ahh, man ska aldrig låta ett par ovana händer sköta zucchinin… Ses snart yogis!

 3. Ida #
  augusti 12, 2012

  Märks att all din träning gett resultat! Sätta Pers med mer än en minut på träning kräver sin kvinna 😉 grymt imponerande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS