Info

 

Nu på morgonen var det tänkt att jag skulle köra 10 km snabbdistans. Jag hade funderat ut en ganska flack bana, satt klockan på laddning, lagt fram kläder (Fast-tröjan såklart) och sovit bra. Vaknade tidigt till en fin morgon. Jag föredrar verkligen att köra såna här fartpass tidigt när det inte är så mycket folk ute. Klädde på mig och skulle ge mig av. Men va?! Klockan hade av någon outgrundlig anledning inte laddat så den var helt död. Tänkte att jag kunde börja med 3 km uppvärmning, komma tillbaka hem och hämta klockan och sen spurta iväg men då jag kom tillbaka hade den inte laddat tillräckligt – och på det här passet ville jag verkligen ha koll på tiden. Så istället blev det en lugn morgonjoggutan klocka och jag får köra snabbdistansen i eftermiddag istället. Oerhört irriterande på många vis: det var en perfekt öde lördagmorgon, det är skönt att få såna här aningen ångestladdade pass gjorda direkt på morgonen och dessutom hade jag kunnat köra ett bra distanspass på em. Men jaja, struntsamma, jag får springa runt som en tok på eftermiddagen och det var ju en skön jogg jag fick i alla fall. Och det som också var trevligt är att våra äpplen börjat bli mogna så vi gjorde färskpressad juice till frukost.

 

Det här med juice ska jag sätta fart med nu igen inför Berlin Marathon. Så viktigt att hålla mig frisk. Känner hur sjukdomsnojan börjar komma över mig…

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. augusti 11, 2012

  Hoppas klockan laddade till slut. Nu blire hundjogg för min del, och imorgon en längre runda utan hund (det blir så många kiss-och luktpauser annars)
  Förresten var de där leopardtajtsen väldigt snygga! Kul med lite kläd – och pryltips oxå 🙂

 2. Karin #
  augusti 11, 2012

  Ytterst irriterande när prylarna inte hänger med. Tycker att min Garmin har tappat orken på sistone. Nu orkar den bara att hänga med på ett pass innan den måste ladda batterierna.
  Idag Stockholm, im långpass…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS