Info

 

Idag händer det mycket vill jag lova. Ja om man jämför med min Gotlandstillvaro. Idag ska jag både klippa mig, träffa Pekka och fixa en massa grejer. Därför värmde jag upp dagen med att kuta 8 lugna km till frukost. Man märker att det så smått börjar dra ihop sig till Lidingöloppet då det är fem gånger så många löpare ute just nu.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS