Info

Hoho, tillbaka i stan! Eller nä ok, förorten då. Nu är det slut på vackra miljöbilder, raukar och brunbrända ben. Nu börjar verkligheten igen där jag bor i ett kedjehus och snart är kritvit om benen. Och det känns faktiskt riktigt bra. I morse var vi dock ännu på Gotland, packade in i bilen och fixade det sista i huset – och jag skrek och gormade om att ingen fick gå runt med smutsiga fötter eftersom vi dammsugit och skurat in absurdum. Jag hann tyvärr inte med det planerade tröskelpasset på morgonen och då jag ska till Pekka och göra lite tester imorgon så rådde han mig att inte köra tröskel senare under dagen då det blir för nära inpå. Istället blev det kärt återseende med mitt älskade Lidingöloppsspår nu på kvällen. 14 km distans. Ahh, skog, stigar – och backar! Nu inser man verkligen hur platt Gotland är. Undrar hur man tränar inför Lidingöloppet om man är gotlänning? Jag tar förresten tillbaka alla tankar på hur trött jag var på Lidingöloppetsspåret innan semestern. Ser fram emot att mata runt där igen. I övrigt skönt att komma hem till japp, internet. Slippa åka på internetutflykter även om det också var ganska trevligt. Och skönt med lite fler löparkläder även om jag hade med mig det mesta. Svart pannband glömde jag dock ta med mig, som jag har längtat efter det!

 

 

Älskade förortsskog! Jag är tillbaka.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. augusti 9, 2012

    Välkommen hem Tove och tack för alla inlägg du gjorde på Gotland trots att du fick åka iväg med bilen och sitta där och trycka som en annan stalker:) Jag fortsätter kika in här och hämta inspiration!

    • augusti 10, 2012

      Tack Linda! Så kul att ha dig här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS