Info

Imorgon bitti åker vi hem. Kanske hinner jag med ett sista tröskelpass om jag är uppe med tuppen, får se. Nu på eftermiddagen hade vi i alla fall tänkt äta glass på Razzle Dazzle (alltså, jag älskar det där namnet), men jaha, de hade stängt för säsongen. Så det blev Prästgården istället. Jag ville ta en sista asfaltstur och bestämde mig för att kuta hem därifrån. Det har ju blivit en del asfalt i sommar, är glad för att knäna har pallat. Fortfarande rätt trötta ben när jag sprang hemåt. Det blev inte så långt och lika bra det för jag skulle hinna packa och städa: 8 km i 4:40/km-fart. Efter det styrka i trädgården. Och sen… ja, fanns det inget annat att göra än börja packa.

 

Två saker jag för övrigt längtar hem till: internet och kuperad terräng. Ska bli intressant att se vad mitt vänstra knä säger om just kuperat. Hade lite problem med det innan vi åkte men nu har det ju fått vila. Och jag är grymt sugen på ett rejält backpass.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS