Info

Efter häng och lunch på stranden fick det bli ett distanspass (fotbollen är bara med för bildens skull, lite OS-aktigt sådär). Medan jag sprang började jag tänka på hur det hade varit om man kunde springa mot sig själv. Då hade jag velat att ”Tove augusti 2012” kunde möta ”Tove augusti 2011”, dvs springa mot mig själv när vi var här på Gotland för precis ett år sen. Då hade jag precis börjat springa lite oftare och mer uppstyrt, men inte alls så långt som jag satte igång med runt jul ungefär. Då var mitt mål att springa Lidingö Tjejlopp (en mil) under 45 minuter. Jag vet att jag hade klarat det för jag gjorde det på träning. När det sen var tävling så svimmade jag. Helt galet. Efter 7,5 km. Sonen hade haft kräksjuka och jag minns att jag mådde lite illa innan loppet och kände mig extremt törstig, men tänkte att jag bara var nervös och larvig. Egentligen hade jag nog en kräksjukasläng. Det var i alla fall mitt första lopp (förutom skollopp och jox när man gick i plugget). Veckan efter sprang jag Topploppet för att få revansch och sprang på 43:49. Jaja, nu kommer jag aldrig få veta hur racet med mig själv hade gått men jag tror jag hade slagit mitt gamla jag rätt rejält ändå. Nu på em var det alltså bara en Tove som kutade 15,5 km i 4:26-tempo. Efter det kaffe och rosévin i solen på Hamra Krog. Jag höll nästan på att somna så skönt var det.

Oh, så trevligt va?

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. augusti 7, 2012

  Har du en Garminklocka kan du göra just det, tävla mot dig själv, eller egentligen mot en annan gång du sprungit exakt samma runda. Via funktionen ”virtual partner” eller något sådant, har dock själv aldrig provat det!

  • augusti 8, 2012

   Hallå Staffan! Jag har en Garmin och har faktiskt kört med virtual partner ett antal gånger. Rätt kul och bra om man vill hålla ett speciellt tempo. Nu hade jag dock velat klona mig själv…

 2. Annalys #
  augusti 7, 2012

  Har inte sprungit alls idag. Om man inte räknar alla häcklopp på Google, men du kanske inte har provat det om du sitter på landet med dålig täckning. Puh, lär ha träningsvärk i höger pek- och ringfinger imorgon!

  • augusti 8, 2012

   Haha! Glöm inte stretcha!

 3. Karin #
  augusti 8, 2012

  Vilken rolig tanke! Möta sig själv. Funkar ju med virtuell partner på Garmin som nämns härovan. Ser ut attvara en skön avslutning på hamra. På fastlandet regnade det i vanlig ordning men fasiken vad skönt det är att springa i regn.

  • augusti 8, 2012

   Ja, regn! Det är nästan bäst. Här har solen skinit otroligt mycket faktiskt. Börjar längta efter regn och rusk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS