Info

Idag är det späckat schema så jag smög upp tidigt, drog på mig tigerlinnet för extra pepp, racerskorna och sprang iväg. Uppvärmning till vanliga starten. Kändes lite tomt utan Nils. Jag som alltid varit lite skraj för att springa med andra har lärt mig att det är kul att springa ihop – i alla fall med någon som är lika bra eller bättre. Gjorde mina spänsthopp och tryckte igång klockan. Piip! Tänk alla gånger man satt fart efter det där pipet – jag önskar jag hade alla gånger inspelade, då hade jag satt ihop en fin liten film av det, lagt på någon stämningsfull musik och visat släkten på julafton. Katterna kanske skulle titta med mig i alla fall. Idag fick jag kämpa. 20 intensiva tröskelminuter och sen lugn nedjogg och hem till frukost.

Den här vägen. För alltid förknippad med mina tröskelpass. Nu blir det nog bara två till på den innan vi åker hem i nästa vecka.

Att komma hem till vårt hus i morgonsolen, helt slut i kroppen och veta att jag ska smyga in och väcka alla. Kan vara något av det bästa jag vet.

Den här väggen finns på Hamra Krog. Där åt vi jättegod mat igår.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. tuffanna #
  augusti 5, 2012

  Bra inspiration, fick bli ett tröskelpass för mig med! Undrar förresten om du springer med pulsband?

  Tycker din blogg är toppen!

  • augusti 7, 2012

   Bra där med tröskel! Nix, jag kör aldrig med pulsband. Går på känslan. Vad ROLIGT att du gillar bloggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS