Info

 

Idag upp tidigt för att köra sista tröskelpasset med Nils innan de åker hem. Sen får jag harva vidare med tröskeln själv. Jag mesade under uppvärmningen och sa saker som att ”idag kommer jag nog känna av mjölksyran fort då benen förmodligen är trötta efter halvmaran och två senaste dagarnas 57 km”. Ni vet, när man liksom vill förvarna om att man nog inte kommer vara så bra. Men vi körde våra spänsthopp och sen drog vi iväg. Var beredd på monumental trötthet men tvärtom så tyckte jag det kändes lite lättare idag. Full spurt förbi morgonmysiga pensionärer. Vägen vi springer är lite lurig, mestadels flack förutom ett par små backar men däremot mycket lösa stenar. Gäller att passa sig så ingen fot vrickas. Förbi raukarna, hamnen och sen en bit rak asfalt. Titt på klockan och vändning. Här brukar Nils få till ett litet försprång men inte idag. Sida vid sida flåsade vi samma väg tillbaka. Förbi samma morgonmysiga pensionärer som såg ut att undra vad som stod på. Flås flås. Framme! Trötta men nöjda efter titt på klockan: snittfart 4:56/km. Och klockan bara 07.05. Hela dagen kvar!

Kommentarer

9 kommentarer

Post a comment
 1. Annalys #
  augusti 2, 2012

  Får jag vara så ytlig och fråga varifrån dina shorts kommer? Har precis börjat springa i klänning och behöver ett par korta byxor under för att inte visa trosorna. Har de någon ficka? Då jag bor själv är det ju rätt gött att kunna stoppa nyckeln någonstans när en är ute och ränner så att det inte är fritt fram för tjuvarna.

  • augusti 3, 2012

   Javisst, ytlighet är också viktigt! De här korta tightsen kommer från Casall. Jag sitter i bilen och har dem inte framför mig nu och blev plötsligt osäker på om de har en ficka. Återkommer imorgon!

  • augusti 4, 2012

   Hej igen! Nix, ingen ficka på dessa tights. Tyvärr!

   • Annalys #
    augusti 5, 2012

    Nehe, tänkte väl det. Tennistjejerna kan ju ha väska med sig på träningen. Tack för att du kollade!

   • augusti 7, 2012

    Men du, linnet från Casall har en ficka. Så där kan man annars stoppa ner nyckeln. Eller hitta annat linne som har det.

 2. augusti 3, 2012

  Alltså Tove, nu känner jag att jag behöver en mer ingående beskrivning av dessa spänsthopp. Gärna med en liten bildkavalkad till så att jag ser EXAKT hur du gör samt hur många och hur länge:)
  Jag har börjat hoppa hopprep efter mina pass och tror att det hjälper att stärka det förbaskade löparknät… Men de däringa spänsthoppen är nog än bättre!

  • augusti 3, 2012

   Haha, ojoj, ska se om jag kan göra ett sånt inlägg. Men det är massa olika hopp och tyvärr svårt att visa i bild, tror jag. Dock är dessa inte sådär för knät precis tror jag, utan mer för spänst. Du kanske ska höra med något proffs innan du börjar hoppa för mycket? Hoppas det blir bättre för dig snart!

 3. Karin #
  augusti 3, 2012

  Tänkte också vara lite ytlig och fråga vad det är för linne du har på dig? För övrigt så måste jag säga att du är grym som får ihop familjeliv och träning så som du gör! Bra jobbat! Mycket inspirerande blogg dessutom 🙂

  • augusti 4, 2012

   Åh tack så hemskt mycket! Kul att du gillar min lilla blogg. Ja du, det är inte alltid lätt att få ihop tillvaron, man får kämpa och planera. Linnet kommer också från Casall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS