Info

Styrka i trädgården. Uma gör mig alltid sällskap vilket är trevligt. Jag gör olika magövningar medan hon kör tunneln mellan mina ben. Dessutom tog hon det här kortet på mig vilket jag tycker är en snygg komposition av en 3-åring. Vi slet på tillsammans i värmen och när jag låg där insåg jag att åhh nä, det är bara elva dagar kvar av semestern. Och fick ett litet hugg i magen. Inte så att jag har jobbångest, det ska bli kul att träffa alla igen, hitta på idéer om dagarna och gå och äta lunch med jobbkompisarna. Men en sak kommer jag absolut att sakna: kombinationen semester och träning. Att hinna springa som man vill och känner för, långt, kort, whatever. Att inte behöva planera in i minsta detalj för att få familj, jobb och löpning att rymmas i en bra balans som alla är nöjda med. Hur lyxigt är det inte att vakna tidigt, vara utsövd, ge sig ut och springa i morgonsolen, sen hinna bada om havet är varmt, dricka kaffe  (både en och fyra gånger), springa igen om man vill, läsa lite, gosa, äta och tvätta och massa annat. Hur lyxigt är det? Jättelyxigt. Men så kan man ju inte ha det för jämnan, tänkte jag och gjorde en sit-ups till.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS