Info

Osäker på om jag skulle köra ett eftermiddagspass idag. Efter morgonens tröskelpass, en varm förmiddag på stranden och trädgårdshäng kände jag mig lite trött. Men jo jag ville, drog på mig neonlinnet och gav mig ut. Fullt av folk längs stranden, ingen annan som sprang. 10 km i 4:45-tempo och sen hem. Tillbaka hemma möttes jag av den sorgliga nyheten att en jämnårig kollega i branschen gått bort och kände en sån fruktansvärd enorm ledsamhet inom mig. Från det lilla till det stora på en sekund.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS