Info

 

Det är en bra sommarkänsla att känna vind i håret och imorse när det blåste en del passade jag på; drog ut tofsen och sprang med utsläppt hår de sista kilometrarna. Lite schamporeklam över det hela skulle man kunna tro men nä, kände mig mer som en vilde med trasselhår som blivit ännu vitare av solen. Dessutom har mina ögonbryn blivit så ljusa av alla löpturer i solen att det nästan ser ut som att jag inte har några ögonbryn. Det fick mig att tänka på när jag bodde i London och blekte mina ögonbryn kritvita för att det var tufft. Det var då det. 12 km blev det idag.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS