Info

På utflykt till prästgården i Vamlingbo. Åt en Piggelin, alltså ibland glömmer man bort hur otroligt god denna glass är. Sen en snabbis in till Vamlingbolaget där jag hittade värsta bra laddarbyxorna dvs mjukisbrallor som jag älskar att gå runt i kvällen innan jag ska springa ett lopp. Bestämde mig dock för att inte köpa dem och ska istället lägga pengarna på ett par nya Nike Lunarace, exakt samma modell och färg som jag har nu. Älskar dem. Jaja, efter detta blev det Stålmannen-ombyte i bilen och löptur hem. Det är sån bra semesterkänsla att springa hem från ställen där man inte kutat förr. Vägen från Vamlingbo, förbi Hulehällar och sen svängde jag av in mot Långmyre. Kände mig hemma i skogen där det var svalt. Öppnade grindarna och sprang över åkrarna. Sen lite hav innan jag var hemma. Totalt 13 km i 4:36-tempo, nu börjar benen vakna till liv igen! Note to self: smörj in näsan innan du springer i solen nästa gång.

Blev lite chin-ups också när jag kom hem. Har glömt att rapportera att det hände en olycka med stången nyligen. Trots rätt monterad och säkerhetsbyglar uppe så skruvade den upp sig och jag trillade ner och gjorde illa hålfoten. Stackars mig! Tur att det inte påverkade löpningen dock. Så nu har jag tappat viljan till chins här nere på Gotland, sätter full fart igen hemma där jag har en mer pålitlig stång. Jo, och så fick jag värsta bra benvärmaren som Febe hade knåpat ihop. Om den bara satt uppe lite bättre skulle jag kuta Berlin Marathon med den. Slut för idag, tack för idag.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS