Info

 

Hörde ni P1:s nya program Upploppet igår? Programmet ska handla om ”de nya löparna” och självklart försökte jag lyssna där jag satt i bilen – dock med barn i baksätet som sjöng och tjoade så det gick sådär. Rockkillen Lüc Carl (för övrigt Lady Gaga´s ex)  intervjuades och Per Hüttner, konstnären, snackade också. Känns som en kul ansats och jag gillar grundtanken med programmet men jag var lite för splittrad där jag satt i bilen för att verkligen kunna utvärdera ordentligt. Kanske att det kändes aningen energilöst men jag ser fram emot nästa avsnitt. Han rockkillen konstaterade att maratonlöpning är mer rock´n´roll än att dricka och ta droger och det tyckte jag passade min filosofi i alla fall, haha.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS