Info

Var helt slut igår kväll. Ont i huvudet och lite lätt illamående sådär, förmodligen pga värmen under loppet och att jag verkligen tog i för kung och fosterland. Minns när jag sprang Kungsholmen runt, att jag tyckte det var en så underbar distans, halvmaran. Så kändes det inte riktigt igår men jag tror det var just pga värmen och att banan inte var den mest inspirerande. Man sprang ju runt Visby så man gick liksom miste om den fina staden, jag hade trott att man kanske åtminstone skulle passera något fint gammalt torg. Istället var det långa raksträckor som mer kändes som en förort och där låg jag och harvade, mestadels i ensamhet, i tre varv. Men annars var loppet väldigt bra ordnat måste jag säga, ordning och reda och bra funktionärer. Åt middag och drack massa vatten när jag kom hem, och åt mitt favoritgodis för tillfället: gammelmanssnasket engelsk konfekt. Sen fick jag lite fotmassage av Olle med bästa fotkrämen. Har börjat smörja in fötterna med den varje kväll och märker verkligen skillnad.

En natts sömn var precis vad jag behövde. Mådde mycket bättre när jag vaknade. Åt frukost och läste tidning och sen gav jag mig ut på en återhämtningsjogg. Hade ont i min vänstra vad efter loppet men nu kändes det bättre. Det var mulet så knappt någon annan ute vid havet. Tystnaden och så fötterna mot barriga stigar, alldeles tyst. Helt underbart, nu fick jag tillbaka friden i kroppen. Nu blir det ett par dagars jogg. Sen distanspass och sen lite hårdare tag igen efter snack med Pekka.

Men jäklans ändå, jag är så himla glad att jag fixade det, sub 1:30! Såhär var för övrigt de exakta placeringarna på Visby Halvmarathon:

1. Gabriella Samuelsson: 1:28:27

2. Mirjam Bebi: 1:28:52

3. Tove Langseth 1:29:59

4. Åsa Edman 1:34:37

Nu fullt fokus mot Berlin! Yeay!

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. juli 29, 2012

    Bästa godiset till bästa tjejen! Stort grattis Tove, du är faktiskt helt fenomenal!

    • juli 29, 2012

      Haha, Eva! TACK! Hoppas sommaren är skön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS