Info

Just nu säger SMHI att det ska vara 28 grader i Visby imorgon när jag ska kuta halvmaran. 28 grader, det är rätt varmt alltså. Det syns också ett litet moln med solen bakom, jag får hoppas att det där molnet dyker upp. Det här är i alla fall vad jag tänkt att ha på mig. Om det är sådär varmt, och nummerlappen får plats, så kör jag nog bara sportlinnet. Och så mina Nike Lunaracer. Ja, och så tights eller shorts också såklart, haha.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Ullis #
  juli 27, 2012

  Lycka till och enjoy!

 2. Ida #
  juli 27, 2012

  Stort lycka till imorgon! 🙂

 3. Mikaela #
  juli 28, 2012

  Lycka till idag! Jag är anmäld men kommer inte springa av olika anledningar. Håller tummarna för dig!

 4. Karin #
  juli 28, 2012

  Lycka till idag, i värmen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS