Info

Lätt jogg inför morgondagen. Dimmigt ute, kändes som att jag sprang runt i en gotländsk deckare. När jag kom fram till raukarna och tittade ner mot vattnet blev jag nästan besviken när jag inte såg någon svart sopsäck ligga och guppa i strandkanten. Istället såg jag en man som nakenbadade men det är ju inget brottsligt såvitt jag vet. Idag kändes benen piggare. Lite ont i knät när jag vaknade men det släppte efter en stund, tycker alltid man får en massa känningar innan man ska springa ett lopp. Bara att förtränga.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS