Info

Idag endast ett kort morgonpass. Det var riktigt varmt redan kl 07.00, utomlandskänsla på det hela och dagen till ära premiärsprang jag i ett par korta tights från Casall som nästan känns som ett par badbrallor. Körde lite fartvariationer och stegringslopp. Absolut skönt med sol och värme men jag hoppas ändå på lite mer mulet väder på lördag då jag ska kuta runt i Visby. Inte riktigt någon tävlingsvibb i benen än. På något vis så känns det så långt bort att kuta ett lopp mitt i semestern men det blir kul när det väl är lördag, och jag hoppas kroppen är lite mer alert till dess. Känner mig nyfiken på loppet då det är ganska ”litet”, på hemsidan står det att det får vara max 500 deltagare. Hoppas bara banan är ordentligt utmärkt för i Visby har jag noll koll. Och ovanpå det fruktansvärt dåligt lokalsinne.

Men alltså, det är en katt här på bilden ovanför. På långt håll såg det precis ut som en liten räv när jag kom springandes. Men nej, det var en katt med en mycket märkvärdig och yvig svans. Såg helt vild ut och for iväg som ett skott när jag närmade mig men ha, jag var snabb med kameran!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS