Info

 

Vilken trevlig dag! Det klarnade upp vid lunch, den perfekta stranddagen. Och syrran fyllde år så det bjöds på jordgubbstårta i skuggan på eftermiddagen. Efter det ett litet löppass på 11 km i 4:35-tempo, med två tårtbitar och en massa kaffe i magen. Sprang en bit på en fin skogsstig, en ung tjej på cykel skjutsade sin kompis på pakethållaren en bit framför mig. När jag sprang förbi vinglade de precis till och höll nästan på att välta och började gapskratta. Det var någonting i det där som kändes precis som mig och min kompis Anna när vi var små. Stigen, cykeln, hur de skrattade. Det är någonting med den här dagen, den går i minnenas och känslornas tecken, ihoptvinnade av löpning. Nu restaurang!

 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS