Info

T som i tisdag och tröskelpass. Nils har haft det alldeles för lugnt medan jag var sjuk, haha. Nu var det bara att hoppa upp tidigt. Uppvärmning och spänsthopp och ja, sen fanns det tyvärr inget mer att göra än att köra igång tröskelpasset- piip! Vi spurtade längs havet, knallblå himmel. Vi brukar springa 10 minuter åt ena hållet, sen vända och ta samma väg tillbaka. Så lustigt, jag tycker alltid jag känns lite starkare precis innan vi vänder men sen just när vi vänt tycker jag alltid Nils känns starkast – som att det är vädersträcket som spelar in. Han sprang iväg ca 15 meter framför mig, nesligt! Men det viktiga är ju att anpassa tröskelpasset till sin egen kropp och mjölksyragräns så det känns verkligen kul att det ändå funkar att köra tillsammans. Kändes ok idag men jag tycker det märks att man varit sjuk några dagar, fast egentligen är det nog mer mentalt för tiderna var precis som sist. Nu t som i te. Och tidning.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. juli 24, 2012

  Vad fint ni matchar varandra i gult:) Kul att du är på benen igen!

  • juli 24, 2012

   Gläder mig att du ser att vi är färgkoordinerade! Närå, men lite lustigt var det. Förra passet hade vi båda råkat ta på oss en Nike Fast-tröja och denna gång möttes vi gula i köket.

 2. Jessica #
  juli 25, 2012

  Ser så härligt ut! Jag måste fråga, vart har du hittat det där hårbandet? Jag har bara hittat tunnare. Det där verkar sitta bra och hålla håret på plats!

  • juli 25, 2012

   Hej Jessica! Just det där hårbandet kommer från Adidas och sitter superbra. Men annars är mitt tips American Apparel som har ganska breda band i massa olika fina färger, neon etc. Och Casall har också bra pannband.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS