Info

Var på utflykt till Burge Gård på Faludden. Kikade på fina tavlor (inkl. vaktade Uma som gärna ville interagera med tavlorna), åt hemgjord glass och klappade en fin hund som hette Doris. Och sen åkte vi ner till havet en stund där det var en väldans blåst. Bra grej är att alltid ha springgrejer packade i bilen. Det hade jag så jag bestämde mig för att springa hem då vi var klara med stranden. Visste inte exakt hur långt det var men det kändes som ett lagom eftermiddagspass. Såg bilen köra iväg och sen satte jag fart. Sprang på en fin grusväg som jag inte riktigt visste vart den gick men till slut kom jag ut på stora vägen. Stekande sol och asfalt i 12 km, rätt oglamourös känsla över det hela. Maratempo. Ja, det var det hela.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS