Info

Vår tomt här på Gotland är väldigt stor. Det betyder att det är en massa att sköta om och en massa träd att fälla. Olle höll på som bäst med motorsågen och det var ett jäkla oväsen så jag tog mitt pick och pack och drog mig undan till en annan del av tomten för att göra lite magstyrka. Där låg jag i all sköns ro och gjorde situps och annat för magen. Sen blev jag dock extrainkallad för att hjälpa till att lyfta en stock. Olle tyckte att jag tränade för kråkorna, att inte mina krafter kom till någon konstruktiv användning. Så det var bara att hugga i.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. Karin #
  juli 24, 2012

  Hälsa Olle att du inte tränar för kråkorna. Du tränar ju för NYCM 😀
  Fast….jag förstår ju vad han menar.

  • juli 24, 2012

   Precis Karin! Så skönt att veta att man alltid kan lita på dig i dessa frågor. Jag kör lite stockstyrka vid sidan om, när jag är schysst, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS