Info

Jo när jag varit sjuk så har jag klurat lite på mina lopp framöver. Det har ju blivit en del ändringar i och med Berlin och New York. Såhär tänker jag just nu kring loppen som legat på min lista för i år:

Visby Halvmarathon, 28 juli – osäkert om jag springer. Jag har dock hela tiden trott att det var den 26/7 men blev glad nu då jag insåg att det är två dagar senare i och med min förkylning från helvetet. Hoppas kunna springa!

Tjemilen, 1 september – ryker tyvärr och det pga oerhört trevligt bröllop på Gotland som vi blivit bjudna på. Så det är trist men också kul på ett annat sätt.

Stockholm Halvmarathon, 15 september – är mycket sugen på att springa detta men lite osäker på om det är rätt när det är så nära inpå Berlin. Funderar på hur jag ska göra, får se när det närmar sig.

Lidingöloppet, 29 september – blir inget med det detta i år för det är samma helg som Berlin Marathon. Lite synd då det är mina hoods men nästa år – då är jag där.

Berlin Marathon, 30 september – jaaaa!

Hässelbyloppet, 14 oktober – ja! Bra träningslopp. Bara kroppen är i form efter Berlin men det ska den nog vara.

Vintermarathon, 3 november – detta anmälde jag mig till innan jag bestämde mig för både Berlin och New York. Men nu blir det ju såklart inget eftersom jag är i New York då.

New York Marathon, 4 november – oh yes!!! New York!

Då Tjejmilen ryker så saknar jag några millopp. Inte för att det är min favoritdistans men det är ett bra kvitto på formen och jag är sugen på att tävla just på denna distans.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Ullis #
  juli 22, 2012

  Kung Björnloppet i Uppsala, 10 k, 22 september? Tävlingen är en del av Lidingöloppet on tour, anmälde mig förra veckan, har inte sprungit den tidigare. Jag ska springa halvmaran också, ser den som ett långpass innan Berlin. Oj, nu ser jag att de tre sista helgerna i september kommer jag att vara busy… inte så välplanerat. Hmm.
  http://www2.idrottonline.se/UppsalaLK/KungBjorn-loppet2012/InbjudanKungBjorn-loppet2012/

  • juli 22, 2012

   Ahh, kanske det kan vara något…tack Ullis!

 2. juli 23, 2012

  Jag tycker du ska testa Hälsoloppet i Huddinge i slutet av augusti, den 29e tror jag. Snabb bana och få deltagare bäddar för bra tid!

  • juli 23, 2012

   Men det var ett mycket bra tips! Ska kolla upp det, kan absolut vara något. Tack Louise!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS