Info

Nä nu är jag trött på att nysa och vara hängig. Det passar inte att vara sjuk mitt i sommaren. Men så länge kan man ju…

…äta goda galettes och crêpes till lunch…

…åka till Vamlingbolaget och kolla på alla fina mönster…

…och äta glass på Razzle Dazzle. Men imorgon, då ska jag fasiken vara bättre. Då, kanske, ett litet lätt distanspass om jag har tur. Visby Halvmarathon ligger inte långt bort heller. Vill ju så gärna springa det men jag får se hur jag gör nu, beror på hur jag mår. Är inte så mycket för att springa lopp bara för att ha roligt och kolla in alla människor, kutar jag så vill jag kunna ge järnet för det är det som jag tycker är kul – men då måste kroppen orka och vara hundra. Är den inte det så får det bli nästa år. Vi får se.

 

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Ida #
    juli 20, 2012

    Krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS