Info

Visst är man allmänt lite skeptisk till saker som ”man bara måste”? Ja som en film man bara måste se, en bok man bara måste läsa, en restaurang man bara måste äta på – det är som att man automatiskt blir lite besviken. Rent allmänt så gillar jag att göra saker som man absolut inte måste, t ex åka med Olle och barnen till en gammal skruttig ruin som knappt någon förutom Olle känner till. Det där till synes trista blir ju ofta det roligaste. Men sen jag började träna inför Stockholm Marathon har jag ändå haft ett sånt där måste. Jag bara måste springa New York Marathon. Ja, jag bara måste det. Och den där tanken har inte alls känts som något som bara ska bockas av utan har legat där i bakhuvudet som ett pepp, en lite overklig dröm. Min plan var att kanske kanske springa NYCM 2013. Först Berlin nu i höst, Stockholm igen nästa vår och sen New York på hösten 2013. Men så idag dök plötsligt chansen upp att springa NYCM – redan i år! 2012! 4 november! Om mindre än fyra månader! När jag är 37 år! Och jag bestämde mig för att göra det. Så otroligt roligt, kul, overkligt och mäktigt! Blir lite tight för kroppen mellan Berlin och New York men så får det vara. 4 november, ja då smäller det. Då startar jag där på Verrazano-Narrows Bridge! Jag är så uppåt över det hela, tralala! Såhär ska jag kuta: NYCM map

Nu ska jag ”bara” hitta någonstans att bo…

Kommentarer

12 kommentarer

Post a comment
 1. Karin #
  juli 19, 2012

  Yeay!!! Alltså, detta är ju maran att kuta liksom. Jag håller på dig förståss 🙂 du kommer uträtta storverk är jag övertygad. Det är det ju bara så coolt med NYCM. Håller med att man måste ju bara kuta denna, min plan är att ta mig runt 2013.
  Förresten, för att knyta snntill tidigare inlägg gällande sportkläder på fest… Det kan man visst ha 🙂 Läste i någon modetidning att designers nu sneglar mot sportmodet för inspiration… Måste ju alltså vara helt i sin ordning mao

  • juli 20, 2012

   Eller hur! Yeay! Hoppas du får till det 2013! Och ja, håll på mig snälla! Bra där att det funkar med sport till fest också, det underlättar för mig om man säger så.

 2. Ullis #
  juli 19, 2012

  Lyllos dig, jag vill också springa NY men jag fixar inte kvaltiderna. Tokyo är en värdig ersättare för NY för mig och jag har redan sökt flygbiljetter… jag måste ha ett mål att träna/kämpa för när Berlin är över. Du kommer klara dig galant i NY! /Ullis

  • juli 20, 2012

   Fasiken vad coolt med Tokyo! Jag har tjuvkikat på det jag med. Jag får ge dig rapporten från NYCM och du får ge mig Tokyo-rapporten. Och sen byter vi nästa gång.

 3. Ida #
  juli 19, 2012

  Gud vad roligt! Det är också en sak som jag bara ”måste” göra, helt fantastiskt lopp!

  • juli 20, 2012

   Det ska bli fantastiskt!

 4. Ylva #
  juli 20, 2012

  Grattis va kul att springa NYCM!! Gillar din löparbränna på benen.

  • juli 20, 2012

   Ja det ska bli galet kul! Ja man får vara glad över sin lilla bränna nu när man nyser och sitter i skuggan…

   • Ylva #
    juli 20, 2012

    Var lite oklar, tycker det är coolt med vita fötter till bruna ben! Krya på dig!!

   • juli 21, 2012

    Ahh, nu fattar jag. Mycket observant! Har inte tänkt på det själv men där har man ju det ultimata beviset på att man är en löpare (om man inte är barfotalöpare förstås).

 5. juli 20, 2012

  Åh vad grym du är! =) Måste bara fråga dig en sak, jag drömmer verkligen om att bli Art Director och tänker inte ge upp! Skulle du kunna ge mig nått tips på utbildning? Funderar på att gå Grafisk Design och Kommunikation i Sundsvall, senare försöka jobba några år och sen gå någon Art Director utbildning…? Help me…

  • juli 21, 2012

   Hej Felicia! Tack snälla du! Vad kul att du vill bli AD! Det är ett väldigt roligt jobb. Bra tips kan vara att försöka få jobb som ateljéassistent eller liknande på en byrå. Då ser man lite hur det går till och får lite erfarenhet. Jag har dålig koll på utbildningen i Sundsvall men det kan ju absolut vara något och sen kanske söka till Berghs eller Beckmans i Stockholm? Där får man en riktigt bra utbildning och även kontakter med bra byråer, både i Sverige och utomlands. Vilket upplägg som passar en kan ju bero lite på din ålder och övriga tillvaro just nu? LYCKA TILL!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS