Info

Idag fick jag köra dagens tröskelpass på egen hand för Nils, Åsa och gänget skulle åka tidigt till Visby. Smög iväg medan de andra så smått höll på att vakna. Kändes skönt att ha låtit benen vila en dag, energi behövs till de här passen. Uppvärmning, spänsthopp och sen tröskel. Full fart längs vattnet. Snittfart landade på 3:58/km. Nu på sommaren så tycker jag det funkar bra att köra kvalitetspass direkt på morgnen, man är väl så pass utvilad att kroppen orkar vara alert från start. Min ena vad känns dock inte riktigt bra, jag tror muskeln har blivit ansträngd av senaste tidens fokus på framfotaisättning och jag har nog överdrivit det hela lite. Jag backar nu bandet och återgår till mer normalt löpsteg och får testa igen när vaden är hundra.

Blir alltid lika förvånad när jag ser bilder på mig själv när jag springer. Det är inte alls sådär som jag tror att jag ser ut.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS