Info

 

Lätt distans på eftermiddagen. 11 km i 4:35-fart. Sprang med mina Adizero Boston och vaden kändes ok. Tog en sväng ner till stenstranden på hemvägen och vad hittade jag där om inte Umas badbrallor som varit försvunna. Ibland har man tur! Sen hem till snabb dusch då vi ska bort på middag. Men hur tänkte jag när jag packade? Tusen springplagg för alla tänkbara väder men bara två vanliga tröjor och en märklig klänning som jag inte fattar när jag ska ha. Kan man gå bort i löpartights? Fick även rota fram sminket som jag inte använt en enda dag på semestern hittills. Tycker alltid man känner sig som en transvestit när man sminkar sig första gången efter att ha varit ett naturbarn.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Ylva #
    juli 17, 2012

    Hej! Undrar bara var dödskallen kommer ifrån och vad den är i för material? Du är grym på att springa!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS