Info

Regnet vräkte ner igår kväll och hela natten men imorse när jag vaknade såg vädret lovande ut. Lite svalare än vanligt, en del moln men inget regn. Jag åt havregrynsgröt till frukost och gav mig iväg runt halv elva. Idag premiär för Adizero Adios på ett riktigt långpass, kanske att utmana ödet men kände att jag ville testa. Det betydde också att passet skulle fokusera på framfotalöpning. Kände mig lite trött i benen, har blivit många mil denna vecka men det är enligt planen. Jag lyckades hitta en bättre rutt än förra helgen då det blev lite väl mycket asfalt. Nu blev det istället motsatsen; sprang så långt det gick längs vattnet men sen blev det en del sandlöpning vilket var kärvt, då vände jag och sprang tillbaka.

Plötsligt var himlen klarblå, bara att ta av sig linnet och köra sportlinne. 31 km blev det, hade gärna velat kuta ännu lite längre men min vänstra vad tyckte det räckte. Vaderna får ju jobba på ett annat vis i och med fotisättningen. Just när det kommer till långpassen så saknar jag Lidingöloppet litegrann, det kuperade och variationen. Men annars är det otroligt vad kul det är att få springa i en annan natur. Hem till yoghurt och mackor – och DN!

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. juli 16, 2012

  Hur känns det i kroppen efter framfotalöpningen? Snyggt jobbat med en så lång sträcka!
  Nu har min pinne kommit och monterats, jag klarar bara 4 chins och mannen säger att jag gör fel eftersom jag inte går ned med helt raka armar mellan varje, men fasen – annars orkar jag ju inte!! Jag vägrar lyssna på honom utan vill hellre höra om tekniken från dig:) Hur gör man för att göra ”rätt” och hur snabbt blir man bättre? Mitt mål ligger på 10 st innan oktober, det låter väl rimligt?
  Hur länge blir du kvar på Gotland förresten?
  Ha det gott!

  • juli 16, 2012

   Kul med pinnen! Tyvärr så har din man rätt – man ska ner hela vägen med raka armar och sen upp igen. Om man ska göra helt rätt. Men vissa ”chippar” ju och går inte ner hela vägen men detta är ju lättare = fusk. 10 borde du fixa till oktober!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS