Info

Bara för att jag igår sa att det inte hade regnat hittills så gjorde det ju såklart det imorse. Smatter, smatter mot rutan – som en sömntablett. Lite kärvt att gå upp men Nils och jag hade bestämt oss för ett tidigt tröskelpass så så fick det bli. Visade sig att båda tagit på sig en Fast-tröja, ja det lämpade sig ju för passet i fråga. Annars de vanliga rutinerna; uppvärmning och spänsthopp och sedan 20 minuter tröskel. Vi hade båda förvarnat varandra om att vi var trötta idag – jag efter dubbla pass igår och dålig sömn pga tusen barn i sängen, Nils efter löpning och skogsarbete på tomten. Men ändå så gick det bra. Väldigt bra pepp att kämpa på tillsammans. Snittfart 3:58.

Tycker vi ser lite spända och medtagna ut, trots tröjorna!

 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS