Info

När solen kikade fram på eftermiddagen gav jag mig ut på ännu ett pass. Jag ville dessutom testa mina Saucony Kinvara igen. Har ju fått känning i ena knäet av dem efter löpturerna men har nog inte sprungit helt rätt dvs på framfoten. Var rätt stel i benen till en början, trött efter tröskelpasset men sen kom jag igång. 10 km i skönt distanstempo, asfalt och grus blandat. Passerade en tjej jag känner från Stockholm men jag upptäckte det lite för sent för att stanna. Eller för att vara ärlig: jag stannar aldrig när jag är ute och springer och det kanske är lite otrevligt och asocialt – men springer jag så springer jag. Ingen känning i knät än så länge men jag måste ändå säga att mina Nike Lunaride passar mina fötter bättre. Jag tycker de sitter skönare runt foten och de är ju extremt lätta. Kan dock hända att mina Kinvara är en halvstorlek för stora och därför inte känns perfekta. Men jag ska ge dem några chanser till.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS