Info

Åh jag hade en sån sorglig dröm så jag studsade upp ur sängen när jag vaknade, svettig och tacksam över att det bara var en dröm. Drog på mig mina lila shorts och linne. Jag har kommit på att det är bra att ha springkläder i olika färger. Det gör att dagarna känns olika fastän man kutar samma runda om och om igen. Ja för nu har jag ju sprungit och förälskat mig i en fin sväng så den tog jag idag igen. Längs havet bort mot Holmhällar, förbi Austre och sen upp till asfaltsvägen och sen svänger jag in vid Augstens. 1 km ner på denna väg, sen vänster och Toscana-vägen ner till havet. Jag fortsatte längs vattnet och sprang förbi en liten fiskebod där någon numera bodde. De hade ställt upp dörrarna på vid gavel mot havet och de måste sovit hur skönt som helst där inne med vinden som fläktade och ljudet från vågorna. Jag sprang här och tänkte att det här livet, det är en jäklans grej ändå. Livet! 22 km. Snittfart 4:44/km.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS