Info

Tog ett litet extrapass framåt kvällen. Eftersom vi är många här i vårt hus så har vi delat upp matlagningen; varje familj sköter lunch och middag två dagar på raken och sedan är det avbyte. Imorgon är det vår tur att sköta maten igen så idag passade jag på att springa mitt i matbestyren. 10 km lätt distans med avslutning hos raukarna. Det har varit soligt men blåsigt idag och jag höll nästan på att blåsa bort där uppe. Jag insåg också att det inte regnat en enda dag sen vi kom hit. Det fick mig att tänka på människor som på rak arm kan säga hur sommaren 2007 var, och 2003 och 2009 osv. Är inte det helt galet att minnas sånt i detalj? Jag kommer inte ihåg att jota av vädret när det väl har passerat. Nästan så att jag glömt vädret på Stockholm Marathon. Jaja, passade även på att kasta lite macka i havet. Tillbaka hemma styrka innan det var dags för sånguppvisning i trädgården (jag var publik).

P.S. Idag var vi med barnen på Bottarve gård. Det är en fin gammeldags gård där det finns en lekplats i gammeldags stil och man kan rita på hästar och dricka kaffe och allt möjligt trevligt. Vi hittade det här hjulet och Olle tyckte jag skulle passa på att träna magen. Men herregud så jobbigt det var, funderar på att skaffa ett sånt där redskap hem (obs! Modernt, ej gammeldags!)

 

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Anonym #
    juli 13, 2012

    Ha ha, jag var också på Bottarve idag och tränade lårmusklerna genom att gunga gungbräda. Mycket bra benträning att försöka undvika att treåringen flyger i luften alternativt drämmer i backen;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS