Info

Vaknar rätt tidigt fast jag är ledig och barnen sover. Å andra sidan går vi och lägger oss tidigt också. Vid halv elva på kvällen är det knäpptyst i huset, haha vi är inga vidare festprissar här: två som slitit en massa med huset och blir trötta redan vid halv nio (mina föräldrar), en som är höggravid (syrran), två som vill upp och springa tidigt och en som gillar att ligga och läsa.

Jag och Nils hade det underbara tröskelpasset på schemat nu på morgonen, vi möttes nyvakna ute i trädgården och gav oss av. Samma upplägg som sist: uppvärmning och spänsthopp och sedan 20 minuter tröskelträning. Hade klockan på armen men hade bestämt mig för att inte springa och titta på tiden utan gå på känslan i kroppen, det är den som ska styra passet. Kände mig trött i benen redan vid spänsthoppen men när vi väl satte fart tyckte jag det kändes bättre. Kul att springa med Nils, vi ligger på samma nivå på den här typen av pass så det passar oss att hålla jämnt fart. Idag var det inte lika blåsigt heller vilket var skönt. När vi kom i mål och jag kollade på klockan så låg snittfarten på dessa 20 min på 3:55/km. Den bästa kilometern låg på 3:41 och den sämsta på 4:07. Nedjogg inkl. löparsnack efter det. Sen kaffe och gröt hemma. Jag tappade förresten min kamera i marken idag, till min stora glädje. Den ska ju vara stöttålig och japp, det var den.

P.S. Som ni nog vet vid det här laget har jag ju problem med min uppkoppling här på Gotland. När jag väl hittar lite internet någonstans så är det ändå vissa saker som inte vill funka t ex svara på kommentarer som ni så trevligt lämnat. När det funkar så gör jag det men igår satt jag och väntade i evigheter på att få till det utan att lyckas. Men jag återkommer med svar så fort det funkar!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS