Info

Det är en otroligt skön känsla att ha kört ett tufft pass på morgonen och sedan ge sig av på ett distanspass framåt eftermiddagen. Ingen press utan bara låta benen göra det som de gillar: springa. Precis som de själva känner för. Benen valde att springa längs havet. Det var riktigt varmt ute, solen gassade och jag blev nästan bländad av den vita kalkstenen. Jag vände halvvägs och tog samma väg tillbaka, 11 km totalt. En grej som man ska försöka unna sig när man kan, särskilt när man är på ett så vackert ställe som Gotland, det är att inte bara kuta direkt hem utan stanna till tio minuter på något fint ställe. Jag brukar försöka planera rutten efter det när jag har de där extra minuterna. Jag hängde en stund på stenstranden nära oss. Sen joggade jag hem, där var det full ruljans med gräsklippning och jag fick kaffe och en chokladmuffins i efterskott.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Ida #
    juli 12, 2012

    04.40 min/km, ett mystempo – jag har sagt det förut och säger det igen – du är en stor förebild och inspiratör som jag bara blir mer, mer och ännu mer imponerad över varje dag! 🙂

    • juli 13, 2012

      Detsamma Ida! Kör hårt imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS