Info

Nils (alltså min svåger) springer också. Han ska köra Lidingöloppet i september och tanken var ju att jag också skulle det. Tills jag bestämde mig för att springa Berlin Marathon istället vilket jag verkligen ser fram emot – yeay! Hur som helst så har vi bestämt oss för att försöka köra en del tröskelpass ihop nu när vi är lediga. Ovant för mig som så gott som alltid kutar själv men kul att sporra varandra när man ska få upp farten – Nils är en snabb figur. Vi hoppade upp tidigt och gav oss av. 3 km uppvärmning följt av spänsthopp. Spänsthoppen är bra att köra innan tröskeln för att få igång benen (Pekkas tips). Då Nils inte kört just tröskelpass tidigare hade vi enats om att han fick hänga på mig så nu gällde det ju att hålla ett snyggt tempo, jag slog på låren som en uppmaning att skärpa till sig. Sen satte vi av! Vi höll mycket bra tempo första delen: 3:43, 3:55 och 3:54 men sen blev det en jäkla motvind på sista två kilometrarna som landade på 4:11 och 4:19 (Nils aningen snabbare på slutet). Snitt blev därmed på 4:00. Bra för att vara 07.00 på morgonen, nu vaknade benen till liv om man säger så. Sen ett par km nedjogg och hem till frukost och barn. Detta gör vi om!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS