Info

Jag har redan efter tre dagars semester vuxit fast i mina jeansshorts. Förra sommaren hade jag jeansshorts på mig varje dag, fast att det regnade. Som tur är har jag fyra stycken jeansshorts med mig i år, har kommit fram till att det är det optimala plagget på landet. Det är bra när det är varmt och kallt, man kan cykla, man kan harva runt i dem i trädgården och klippa buskar och man kan ha dem på stranden om man bara känner för att sitta och hänga och inte bada. Och man kan styrketräna och göra chin-ups i dem. Som idag. Jag fick sällskap av Ruben en kortis men sen blev jag trött på att hänga själv i ett vattenpumpsrum så jag nöjde mig med 82 stycken.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS