Info

Ett litet extrapass framåt kvällen. Ville utforska en annan rutt. Det här är andra året vi har vårt hus här på Gotland så det finns en massa saker kvar att inspektera. 10 km i mina Lunaride och avslutade med att klättra upp vid raukarna nära där vi bor. En del husvagnar hade parkerat sig här på första parkett och jag tycker alltid det är så intressant att spionera på husvagnsnlivet. Det är ju lite båt över det hela; alla saker har sin plats, bord som fälls ihop och viks in. Om man tittar närmare på dessa husvagnsmänniskor så kan man även lägga märke till ett otroligt sampel dem sinsemellan. Man märker att de är vana vid att vara nära varandra non stop och har hittat rutiner och rörelsemönster för detta. Sånt satt jag där på raukarna och tänkte på och insåg att det där husvagnslivet är rätt fint ändå. (Observera hur jag bryter den grå smakfulla gotländska färgskalan med mina skrälliga neonfärger. Syrran sa jag såg ut som 80-talets Susanne Lanefeldt när jag sprang iväg).

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS